” Masa isteri adik ipar saya pregnant 6 bulan, saya tengok dia seksi sangat walaupun dia tak pakai ketat, saya jadi geram dan malam tu.. “

” Masa isteri adik ipar saya pregnant 6 bulan, saya tengok dia seksi sangat walaupun dia tak pakai ketat, saya jadi geram dan malam tu.. “

Salam min, hide profile sy k… sy guna fb adik… sy dah berkahwin dgn isteri 8 tahun kami ada 3 anak 2 putera 1 puteri.

Kisah nye macam ni, adik wife sy (lelaki) mendirikan rumah tangga bln 11 2016. Masa adik Ipar sy atas pelamin tanpa sy sedar sy tercakap cantik nya isteri dia (biras sy) nasib baik tak ada orang dengar . Tak lama tu biras sy bunting pelamin…

(Gambar Sekadar Hiasan)

Masa dia pregnant 6 bulan, sy tengok biras seksi sangat walaupun dia tak pakai pakaian ketat, sy jd geram dan malam tu sy lepas kan nafsu kat wife..(kami duduk taman yang sama).

Sebenarnye min sy ada grup wasap noty… sy tak sangka biras sy ada dalam grup tu.. dan dia pernah post gambar perut boyot dia tanpa lapik dalam grup tu.. sy tau sebab sy ada save number dia… sekarang kan setiap keluarga ada grup wasap.

(Gambar Sekadar Hiasan)

Sy pernah chat dia nak berkenalan (siang) tp dia macam tak cam sy kot… kami pon borak2 la kadang terborak nakal.. siap dia ajak sy jadi scandel.. bila sy bgtau sy biras dia, dia x kisah pon… dia kata pandai makan pandai simpan..

Lepas dia bersalin anak 1st bln 9 tahun lepas sy pernah terlanjur dengan biras 2x… dan sy baru dpt tahu melalui grup dia pregnant ank 2nd pulak (7w ank suami dia ye)

(Gambar Sekadar Hiasan)

Sy rasa bersalah la kat wife sbb tiap kali terbayang biras dia jadi tempat sy lepas nafsu dan sy pula pernah terlanjur… susah sy nak lupa kan biras yg mantap tu.

Bagi idea sikit..

Apa pendapat anda ?

Silakan SHARE..

Sumber : KRT via berita kopak power